full screen background image

Rodenstock leier lokaler i Dyrmyrgata 45 på Kongsberg

Rodenstock er fornøyd med samarbeidet med PK Eiendom

- Det betyr mye for oss å ha et tett og godt samarbeid med en profesjonell utleier. Dette sier økonomi- og HR-sjef Jone Hesjedal hos Rodenstock, et av verdens ledende optikkselskap. Da de i 2012 måtte se seg om etter nye lokaler i Kongsberg, så valgmulighetene ut til å være begrenset.
- Men så kom PK Eiendom med et forslag som kunne gi oss det vi var ute etter, sier Hesjedal.

I dag leier Rodenstock ca. 800 m2 av PK Eiendom i Dyrmyrgata, som ligger i området der den nye bydelen Hellebæk skal realiseres.
- Vi hadde et variert behov, som gikk utover bare kontorplasser, forteller Hesjedal. Lokalene ble totalrenovert og tilpasset Rodenstocks behov for blant annet lagerplass og verksted.

- I et godt samarbeid med PK og arkitekten fik vi være med å påvirke løsningene, også når det gjelder interiør og innredning, sier Hesjedal.
- PK var fleksible og løsningsorienterte under hele prosessen, og det beskriver egentlig det samarbeidet vi har hatt med dem i det året vi nå har vært i disse lokalene, påpeker Hesjedal.

Dyrmyrgata 45 ligger i Hellebæk som er en bydel i Kongsberg sentrum. Å utvikle Hellebæk er et av PK Eiendoms store satsningsområder. Mer om dette prosjekt kan leses på Hellebæk.no

- Hellebæk er et spennende og sentralt område, og det er positivt for oss og hele Kongsberg at området nå skal utvikles for variert næringsvirksomhet og nye boliger sier Jone Hesjedal.