full screen background image
Kontor på Hellebæk

ATTRAKTIVE NÆRINGSLOKALER I KONGSBERG OG OMEGN

Kontakt oss for en prat om bedriftens behov for næringslokaler.

PK Eiendom AS forvalter 200.000 m² eiendom i og rundt Kongsberg og har til enhver tid flere fleksible lokaler tilgjengelig, enten du trenger kontorlokaler, lagerplass, produksjonslokaler, butikklokaler eller ser etter boligeiendom.

Vi er opptatt av samarbeid og høy fleksibilitet for å legge best mulig til rette for en effektiv og lønnsom virksomhet for leietagerne våre. De fleste bedrifter vil oppleve at behov for fasiliteter og størrelse på lokalene endrer seg over tid. Derfor er det viktig at løsningene kan tilpasses underveis.

Direkte telefon Per Mikkelsen: 900 51 201

E-post: per.mikkelsen@pk-eiendom.no

Ledige næringslokaler i Kongsberg

Ledige næringslokaler

Er bedriften din ute etter næringslokaler i Kongsberg og omegn? PK Eiendom har drevet profesjonell eiendomsforvaltning siden 1986 og er opptatt av å legge til rette for fleksibilitet for leietagerne våre. 

Du finner en oppdatert oversikt over våre ledige lokaler på Finn.no.

Våre eiendommer 

PK Eiendom forvalter eiendommer i Kongsberg, Notodden og Drammen.  Vi har alle typer eiendommer, alt fra kjøpesenter til eldresenter. Totalt forvalter vi ca. 115 eiendommer med et samlet areal på ca. 200 000 m2 inkl. boligsameier

Les mer om våre eiendommer her. 


Hellebæk

Nytt prosjekt på gang

Spennende prosjekter på gang

Boliger planlegges over mange plan.

Spennende.

Hellebæk nord

Hellebæk er viktig for Kongsberg

I den nye bydelen nord i Kongsberg sentrum finnes det allerede en rekke store bedrifter.

Kommunen har et tydelig mål om å øke bredden og mangfoldet av arbeidsplasser i regionen. De bedriftene som allerede er etablert i området, ser tydelig gevinst av den sentrale beliggenheten og av et godt samarbeid. 

Se hvilke bedrifter som finnes på Hellebæk i dag og hvordan de trives.